Elazığ'daki uyuşturucu operasyonu

Elazığ'daki uyuşturucu operasyonu
Operasyonda gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da kamyon kasasında küçük ev eşyalarının arasına saklanmış 45 kilogram eroinin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 45 kilogram eroin ile yakalanan Muhammet K. (40), Hayreddin A. (53) ve Feyzi A'nın (45) emniyetteki işlemleri tamamlandı. Zanlılar, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Elazığ'dan İstanbul'a eroin sevkıyatı yapılacağı bilgisine ulaşan polis ekipleri, önceki gün, 44 LA 669 plakalı küçük ev eşyası yüklü kamyonu takibe almıştı. Elazığ-Malatya karayolunun 7. kilometresinde kamyonu durduran ekipler, yaptıkları aramada, valizler içerisinde ve paketler halinde 45 kilogram eroin bulmuştu.

Olayla ilgili sürücü Muhammet K. ile uçakla İstanbul'a gitme hazırlığındaki Hayreddin A. ve Feyzi A, havalimanı yakınlarında gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.