Elektrik kesintilerinin nedeni ortaya çıktı

Elektrik kesintilerinin nedeni ortaya çıktı
Konya'da 30 ağustosta ve dün akşam meydana gelen elektrik kesintilerinin nedeni belirlendi.

Konya’da 30 Ağustos ve dün meydana gelen elektrik kesintilerinin nedeni ortaya çıktı.

Konya’da vatandaşın sokağa dökülmesine neden olan elektrik kesintilerinin sırrı Türkiye Elektrik İletim A.Ş. 9’uncu Bölge Müdürlüğü (TEİAŞ) yetkililerinin açıklamasıyla ortaya çıktı.

9 gün arayla yaklaşık 20’şer dakikalık elektrik kesintilerinin,  Antalya’dan gelen ve Seydişehir üzerinden kentin elektrik akımını besleyen hatta aşırı yüklenmeden kaynaklandığı belirtilen TEİAŞ açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Seydişehir’deki hatta aşırı yüklenmeden dolayı da bu kesinti oluştu. İki kesintide kısa sürede giderildi. Bu kesintiler, farklı zamanlarda da meydana gelmişti. Ancak son dönemlerde toplumdaki duyarlılık nedeniyle dikkat çekti. Yaptığımız incelemede her hangi bir sabotaj veya terör saldırısına rastlanılmadı. Gerekli tedbirleri alıyoruz, her hangi bir ihmal söz konusu değil. Kesinti olduğunda kısa sürede müdahale edip, arızayı gideriyoruz. Sabotaj ve diğer saldırılara karşıda gerekli önlemlerimizi aldık ve almaya da devam ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.