'Eline silah alan karşısında devleti bulur'

'Eline silah alan karşısında devleti bulur'
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Herkesin şunu anlaması gerekiyor. Eline silah alan, illegaliteye başvuran karşısında devleti bulur" dedi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Herkesin şunu anlaması gerekiyor. Eline silah alan, illegaliteye başvuran karşısında devleti bulur. Hiçbir paralel yapılanmaya, alternatif oluşuma, terör oluşumuna, illegal yapıya asla müsaade edilmeyecektir" dedi.

Akdoğan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu'nun oğlu Ömer Vehbi ile Kübra Yazıcı'nın Sayıştay'ın Gölbaşı Sosyal Tesislerinde düzenlenen nikah törenine katıldı. 

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın kıydığı nikahta Akdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Grup Başkan Vekili, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok nikah şahitliği yaptı. 

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, burada yaptığı konuşmada genç çifte mutluluklar dileyerek, "Hayat akitler ve ahitler üzerine kuruludur. Bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Bu uzun bir yolculuk. İyi günler var, kötü günler var. Evlilik sevgiyle başlar, sevgi ve saygıyla devam eder. Birbirinizi hiç üzmeyin, hep birbirinize destek ve dayanışma içerisinde olun" tavsiyesinde bulundu.

"Birçok terör örgütü Türkiye'yi hedef aldı"

Zorlukların paylaşıldıkça kötü günlerin geçeceğini vurgulayan Akdoğan, ülke olarak son günlerde birtakım sıkıntılar yaşandığını belirtti ve şehit olan polis, asker ve vatandaşlara Allah'tan rahmet diledi. "Şu anda birçok terör örgütü Türkiye'yi hedef aldı" diyen Akdoğan, şöyle devam etti:

"Türkiye olarak bütün bu terör örgütleriyle, illegal yapılarla büyük bir mücadele yürütüyoruz. Son derece kararlı bir mücadele yürütüyoruz. Herkesin şunu anlaması gerekiyor. Eline silah alan, illegaliteye başvuran karşısında devleti bulur. Hiçbir paralel yapılanmaya, alternatif oluşuma, terör oluşumuna, illegal yapıya asla müsaade edilmeyecektir. Bu çerçevede ne gerekiyorsa devletin bütün ilgili kurumları gerekenleri yapmaktadır ve yapacaktır. O zorlukları sizler nasıl ailece göğüslüyorsanız bizler de millet olarak bu zorlukları inşallah hep birlikte göğüsleyeceğiz ve bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Cenabı Hak yardımcımız olsun."

Akdoğan, daha sonra aile cüzdanını geline takdim etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.