Elon Musk’tan, X’ten reklamları kaldıran Siyonist İsrail destekçisi şirketlere canlı yayında küfürlü tepki

ABD'li milyarder Elon Musk, sahibi olduğu sosyal medya platformu X'e reklam vermeyi bırakan şirketlere, “Birisi bana reklamla şantaj yapacaksa, parayla şantaj yapacaksa, s… gidin" diye tepki gösterdi.

İsrail'in Gazze'deki vahşetine tepki gösterdikten sonra büyük bir linç operasyonuna ve siyonist İsrail destekçisi büyük firmaların reklamları kesme yaptırımı ve tehdidine maruz kalan bunun sonunda İsrail'e gerçekleştirdiği ziyaretle "Şantaj ve baskıya boyun eğdi" yorumları yapılan ABD'li milyarder Elon Musk, sahibi olduğu sosyal medya platformu X'e reklam vermeyi bırakan şirketlere tepkisini küfürlü sözlerle gösterdi.

Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, elektrikli araç üreticisi Tesla ve eskiden Twitter olarak bilinen X sosyal medya platformunun sahibi Elon Musk, New York Times'ın 2023 DealBook Zirvesi'ne katıldı. İki hafta önce bir sosyal medya kullanıcısına verdiği yanıtla "antisemitik" tutum takınmakla suçlandığı hatırlatılan Musk paylaşımı için, "Şimdiye kadar yaptığım en kötü ve en aptalca şeylerden biri. O gönderi için üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Musk, söz konusu paylaşımına tepki olarak X platformundan reklamlarını kaldıran şirketlere ise küfürlü ifadelerle sert tepki gösterdi. Reklam verenlerin kendisine parayla "şantaj" yapmaya çalıştıklarını söyleyen Musk, "Vermeyin reklam. Birisi bana reklamla şantaj yapacaksa, parayla şantaj yapacaksa, s… gidin. S… gidin" dedi.

Seyirciler ve moderatör şaşırınca daha Musk yüksek sesle bir daha tekrarlayarak, "Yeterince açık oldu mu?Açık mı? Umarım öyledir." ifaderini kulandı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile birlikte çatışmalarda hasar gören bölgeleri gezmek için geçtiğimiz günlerde İsrail'e giden Musk, ziyaretinin ise "özür turu" olmadığını ifade etti.

SİYONİST İSRAİL YANLISI KÜRESEL HEGEMONYA, MUSK'A DİZ Mİ ÇÖKTÜRDÜ?

Sosyal medya platformlarında Filistin yanlısı içeriklerin engellenmesi tartışma konusu olurken, X platformunun sahibi Elon Musk bu konuda özgürlükçü bir tutum sergileyeceklerini ifade etmişti. Fakat, Musk’ın İsrail ziyaretinde yapılan açıklamalar, Filistin konusunda sadece X'in değil, Musk'ın sahibi olduğu Starlink uydu internet şirketi için de politikaların değişeceğine dair sinyaller verdi

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.