Elvan'dan Terör Operasyonunda Yaralanan Güvenlik Güçlerine Ziyaret

Elvan'dan Terör Operasyonunda Yaralanan Güvenlik Güçlerine Ziyaret
Kalkınma Bakanı Elvan, Nusaybin ilçesinde terör operasyonunda yaralanan güvenlik güçlerini ve Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret etti - Bakan Elvan: - "İşte memleketin bekası için, vatan için mücadele ediyor kardeşlerimiz. Allah hepsinden razı olsun. B

MARDİN (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mardin'in Nusaybin ilçesinde yürütülen terör operasyonunda yaralanan güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Bakan Elvan, Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Mardin milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ile İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Burada İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve kendisini karşılayan Özel Harekat polisleri ile görüşen Elvan, terörle mücadelede gösterdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Bakan Elvan daha sonra Mardin Devlet Hastanesi'ne geçerek, buradaki yaralıları ziyaret etti. Yaralanan askerlere "Geçmiş olsun" dileğinde bulunan Elvan, ailelerle de de görüştü. Bakan Elvan, saldırıda yaralanan bir askerin elini ziyaret süresince bırakmayarak, sohbet etti.

Elvan, "Böyle yiğitler yetiştirmişsiniz, Allah sizlerden razı olsun. İşte memleketin bekası için, vatan için mücadele ediyor kardeşlerimiz. Allah hepsinden razı olsun. Biz sizinle gurur duyuyoruz." diye konuştu.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 17 ve 22 Şubat'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, 3 güvenlik görevlisi yaralanmış, yaralılar ilk müdahalenin ardından helikopterle kaldırıldıkları Mardin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.