Emanet dizisi neden bitti?

Emanet dizisi neden bitti?
Ekranların yeni dizisi Emanet, 3 bölüm sonra izleyicisen veda edecek. İşte tüm detaylar...

Emanet dizisi ekranlara neden veda ediyor? Fox TV'de başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Özlem Yılmaz, Engin Şenkal ve Nergis Çorakçı'nın yer aldığı 'Emanet' isimli dizi 3 bölüm sonra ekrana veda edecek. 'Askerin Dönüşü' isimli filmden uyarlanan 'Emanet'in yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut üstlenirken, dizinin yönetmen koltuğunda Nisan Akman oturuyor. Fox TV'de salı günleri yayınlanan 'Emanet', geleneğin, kanunun, askerin ve kan bağının kutsal olduğu Anadolu'dan imkansız bir aşkın hikayesini getiriyor. 'Emanet' Eylül ayında ekran macerasına başlamıştı.


EMANET DİZİSİNİN KONUSU
Emanet, geleneğin, kanunun, askerin ve kan bağının kutsal olduğu Anadolu'dan imkansız bir aşkın hikayesini getiriyor ekranlara. Jandarma çevirmesinde masum bir adamın ölümüne sebep olan Fırat (Mehmet Akif Alakurt), adaleti ararken öldürdüğü erkeğin güzel gelini Zelal'e (Özlem Yılmaz) çaresiz bir aşkla bağlanır. Fırat ve Zelal kendilerini bir ihanet içinde buldukları Tuz Gölü ve Kapadokya'nın nefes kesen coğrafyasında adalete ve aşka ulaşmak için daha çok bedel ödeyeceklerdir.  Bir önceki başlığımızda belirttiğimiz Emanet'in çekildiği bölgeyi göz önüne alacak olursak Dram dizisi için uygun bir ortam. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum