Seda Erciş

Seda Erciş

EMEĞİN KARŞILIĞI

EMEĞİN KARŞILIĞI

Koca bir sezonu geride bırakmak üzereyiz. Konya şehri, kimsenin hayal bile edemediği bir rüyayı yaşıyor. 2015-2016 sezonuna başladığımızda kim düşünebilirdi ki ligi 3. sırada bitirip Avrupa’ya adım atacağımızı. Kuşkusuz bu yılın takımı kesinlikle Torku Konyaspor.

Tarihi bir sezon yaşayarak başarı olarak adlandırılan tüm istatistikleri elinde bulunduran temsilcimiz, koca bir sezonun emeğini almış durumda. Yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup etti ve bitime son 2 hafta kala UEFA Avrupa Ligi’ne grup aşamasından katılmayı garantiledi. Tarihinde ilk kez UEFA Kupası’na katılacak temsilcimiz için bu başarıyı adlandıracak kelimeler bulamıyorum.

Aykut Kocaman önderliğinde yapılan işler ortada. Sezon başından bu yana oynadığı futbolu hep üst seviyeye çıkaran temsilcimiz, disiplinli bir sistem üzerinden her zaman devam etti. Bu ligde sistem takımı olmak kolay bir iş değildir. Evet, bizler bu zoru başardık. Bir Anadolu takımı şampiyon olmadan Avrupa’ya doğrudan katılacak. Müthiş bir duygu. Söylediğim gibi kesinlikle Konyaspor emeğinin karşılığını aldı.

Avrupa, Konyaspor için kuşkusuz büyük bir tecrübe olacaktır. Nasıl ki Aykut Hoca her seferinde ligde kalıcı olarak kalmanın vurgusunu yaptıysa, şimdi de sıra Avrupa yolunda. Ligde kendini tüm Türkiye’ye kanıtlayan Konyaspor, şimdi Avrupa için kollarını sıvıyor. İnşallah güzel tecrübeler edinip yolumuza devam ederiz.

Bu sezon elde edilen tarihi başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Ve “Konyaspor Geliyor Bak” bestesi düşmesin dillerden diyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Erciş Arşivi
SON YAZILAR