Emek verdik

Emek verdik
Anadolu Selçuksporlu oyunculardan Ahmet Önay ve Seddar Karaman, Sakaryaspor maçında iyi mücadele ettiklerini ve hak ederek 3 puanı aldıklarını söyledi. İkili, birlik olmaları halinde her takımı yenebilecek güçte olduklarını ifade etti

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’un başarılı futbolcularından Ahmet Önay ve Seddar Karaman, Sakaryaspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti. İkili, iyi bir takım olduklarını söylerken, birlik olmaları halinde her takımı yenebileceklerini belirtti.

‘BU ŞEKİLDE BİZİ KİMSE YENEMEZ’

Anadolu Selçukspor takım kaptanı Ahmet Önay, Sakaryaspor maçına ilişkin, “Geride kalan 8 haftada şansız bir dönem yaşadık.  Maç kazanamamıştık. Sakaryaspor maçında da artık bunları geride bırakmak istiyorduk. Bu maçı kazanabilmek için çok çalıştık. Çok şükür takım arkadaşlarım ellerinden gelen gayreti gösterdi. Biz sahada bu şekilde mücadele edersek, birlik beraberlik gösterirsek, bizi hiç kimse yenemez. Bu kalitede ve güçte bir takımımız var. İstediğimiz zaman her şeyi yapabileceğimizi Sakaryaspor maçında gösterdik” dedi.

‘AYNI MÜCADELE İLE DEVAM EDECEĞİZ’

Yeşil-beyazlıların başarılı golcüsü Seddar Karaman ise, “Aslında 8 haftalık galibiyet hasretinde tüm maçlarda iyi mücadele etmiştik. Ama sonuç alamamıştık. Son 1 hafta içerisinde hocalarımız ve takım arkadaşlarımla birlikte çok iyi konsantre olduk. Birbirimize söz verdik” diye konuştu.

‘ASLA PES ETMEDİK’

Seddar Karaman, son dakikaya kadar mücadele ettiklerini ifade ederek, “Mücadelemizi 90+8. dakikaya kadar gösterdik. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Son düdük çalana kadar hocalarım, takım arkadaşlarım, taraftarlarımız, yönetimimiz, hepimiz bir olduk, birlik olduk. Bu maçı kazanabilmek adına ne gerekiyorsa yaptık. İşte biz buyuz, sezon sonuna kadar aynı mücadeleye devam edeceğiz ve sezonu en iyi noktada bitireceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.