Emekli öğretmen Ermenice bölümünü birincilikle bitirdi

Emekli öğretmen Ermenice bölümünü birincilikle bitirdi
Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Ermeni Dili ve Edebiyatı Bölümünde eğitim gören 62 yaşındaki emekli sınıf öğretmeni Lütfü Kısaoğlu bölümü birincilikle bitirdi

Trakya Üniversitesi (TÜ) Edebiyat Fakültesi Ermeni Dili ve Edebiyatı Bölümünde eğitim gören 62 yaşındaki emekli sınıf öğretmeni Lütfü Kısaoğlu bölümü birincilikle bitirdi.

Kısaoğlu, Balkan Kongre Merkezindeki mezuniyet töreninin ardından yaptığı açıklamada, eğitime olan inancını ve aşkını hiçbir zaman kaybetmediğini söyledi.

Okuma azminin yaşla ilgili olmadığını dile getiren Kısaoğlu, ailesinin de desteğiyle girdiği TÜ Edebiyat Fakültesi Ermeni Dili ve Edebiyatı Bölümünün ilk mezunlarından olduğunu belirterek, "1975 yılı öğretmen okulu mezunuyum. Çalışırken iktisat fakültesini bitirdim. Daha sonra 2 yıllık turizm bölümünü bitirdim. Son olarak da Ermeni Dili Edebiyatı Bölümünü tamamladım" dedi.

Eğitimine bundan sonra yüksek lisansla devam edeceğini ifade eden Kısaoğlu, "Benim bundan sonraki hedefim yüksek ihtisas yapmaktır. Turizm bölümünün de üçüncü ve dördüncü sınıfını tamamlamak istiyorum." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.