Emeklilere müjde bakan açıkladı: Hesaplara yatıyor

Emeklilere müjde bakan açıkladı: Hesaplara yatıyor
 Muhabir
Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere banka promosyonu müjdesi verdi.Emekli promosyonları 28 Mart'tan itibaren hesaplarda olacak.

Emeklilerin gözü kulağı gelecek promosyon haberindeydi. Geçimin zorlaştığı şu günlerde maaşları enflasyonun çok altında kalan emekliler yatacak promosyon ile bir nebze rahatlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de düzenlenen mitingde, emeklilere müjde verdi ve kamu bankalarının promosyon ödeme miktarlarının 8 ila 12 bin TL arasında belirlediğini açıklamıştı.

PROMOSYONLAR HESAPLARA YATACAK

Diğer bankaların da buna yakın fiyatlar belirlemesini beklediklerini söyleyen Erdoğan'ın açıklamalarının ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere banka promosyonu müjdesi
Emekli promosyonları 28 Mart'tan itibaren hesaplarda.

Ankara’da Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi’nde emeklilerin beklentileriyle ilgili konuşan Bakan Işıkhan, şu ifadelere yer verdi:

Kamu bankalarımız pazartesi promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacak. 28 Mart itibarıyla emeklilerimizin promosyonları hesaplarına yatmış olacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.