Emniyet müdürleri değişti! İşte Konya'nın yeni Emniyet Müdürü

Emniyet müdürleri değişti! İşte Konya'nın yeni Emniyet Müdürü
Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları 2 Ağustos tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı. Konya ile birlikte birçok ilin emniyet müdürü değişti.

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Resmi Gazete'de yayınlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü personelini ilgilendiren kararla birlikte çok sayıda ilin emniyet müdürü değişti. Bazı isimler ilk defa emniyet müdürü olarak atandı.

KONYA İL EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

images-2.jpeg

Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç de son kararname ile görev yeri değişen emniyet müdürleri arasında yerini aldı.

Daha önce Ankara'da özellikle istihbarat alanında önemli çalışmalara imza atan ve FETÖ başta olmak üzere terör örgütlerine adeta kök söktüren Engin Dinç, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

KONYA EMNİYETiNE YENİ ATAMA

Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç'in Ankara İl Emniyet Müdürü olarak atanmasının ardından Konya'ya da yeni müdür ataması gerçekleştirildi. Aynı kararnameyle birlikte mevcut görev yeri Mardin il Emniyet Müdürlüğü olan Mahmut Karabulut, Konya İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

images-1.jpegMAHMUT KARABULUT KİMDİR?

1965 Elazığ doğumlu Mahmut Karabulut ilk ve Orta tahsilini Elazığ ilinde tamamladı. 1983 yılında Polis Koleji, 1987 yılında ise Polis Akademisi'nden mezun oldu. Çeşitli rütbelerde olmak üzere sırasıyla; İzmir Emniyet Müdürlüğü, Batman Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Tokat Emniyet Müdürlüğü, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğünde değişik birimlerde görev yaptı. 14.07.2010 tarihinde 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Özel Güvenlik Denetleme Daire Başkanlığı ve Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde görev yaptı. Kilis İl Emniyet Müdürü olarak görev yapmaktayken, 06.07.2021 tarihinde açıklanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mardinİl Emniyet Müdürü olarak atandı. Mahmut Karabulut evli ve bir çocuk babası.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.