Emr-Et kendinden söz ettirmeye devam ediyor

Emr-Et kendinden söz ettirmeye devam ediyor
19 Mart’ta büyük bir katılım ve dualarla açılan Emr-Et, 1 Nisan’a kadar sürecek olan kampanyalarıyla Konya’da kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Konya kırmızı ve beyaz sektörünün de yakından takip ettiği ve çeşitli tartışmalara konu olan kırmızı ve beyaz fiyatlarına açıklık kazandıran Emr-Et Sahibi Şeyma Güneysu, “Biz tedarikçi firmalarımızla 1 ay öncesinden anlaşmalarımızı yaptık. Ödemelerimizin birçoğunu yaptık. Sattığımız ürünler birinci kalite. Beğenilmeyen ürünleri iade alıyoruz. İddialıyız” dedi.

19 Mart’ta büyük bir katılım ve dualarla açılan Emr-Et, 1 Nisan’a kadar sürecek olan kampanyalarıyla Konya’da kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Konya kırmızı ve beyaz sektörünün de yakından takip ettiği ve çeşitli tartışmalara konu olan kırmızı ve beyaz fiyatlarına açıklık kazandıran Emr-Et Sahibi Şeyma Güneysu, kullandıkları malzemelerin birinci sınıf ürünler olduğunu, kaliteden ödün vermeden satış gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Uygun fiyat kampanyalarına başlamadan önce büyük bir hazırlık ve anlaşmalar yaptıklarını söyleyen Güneysu, “Ramazan’a girmeden önce herkesin hayır duasını alalım, kimse etsiz kalmasın diye işyerimizin açılışını bu şekilde yapmak istedik. Yapacağımız hayır fonunun bir kısmını da buraya ayırdık. Konya’dan birçok iş adamı arayarak 12 günlük kampanyaya destek olmak, adlarına hayır yaptırmak istediler. Biz kabul etmedik. Biz tedarikçi firmalarımızla 1 ay öncesinden anlaşmalarımızı yaptık. Bu firmalara ödemelerimizin yarısından çoğunu en başta yaptık. Biz sipariş gelip ödeme yapmıyoruz. Daha öncesinde ödediğimiz için o siparişleri alıyoruz. Tavuğa gene zam geldi ama biz etkilenmedik. Çünkü anlaşmalarımızı bir ay önceden bağladık, ödemelerini yaptık” dedi.

whatsapp-image-2022-03-24-at-14-25-18.jpeg

‘Kar marjının yüksek tutulması isteniyor’

Sosyal medya platformlarındaki algı operasyonu ve iftiraların ardı arkasının kesilmediğini de aktaran Güneysu, “Fiyatlar böyle olunca algı operasyonları, kasapların bu fiyatlara ürün satamaması çeşitli söylentileri ortaya çıkardı. At, eşek eti diyen oldu. Ürünlerimiz birinci kalite. Biz beğenilmeyen ürünümüzü geri alıyoruz. Bu kadar da iddialıyız. Et Balık Kurumu fiyatlarını sosyal medyada paylaşıp bu rakamlar imkansız diyorlar. Bizler kasapların ticaret yaptığı tedarikçileri de biliyoruz. Aldıkları fiyatları da biliyoruz. Aslında herkes para kazanıyor. Sadece kar marjının yüksek tutulması isteniyor. Bizler sürekli etin içindeyiz. Eşim soğutma sektöründe. Kuzenlerim kasap. Eşimin Türkiye’deki birçok mezbahane ile üst seviye ikili diyaloğu var. Bu da fiyatlar konusunda elimizi çokça rahatlatıyor” diye konuştu.

‘Ramazan’a özel yeni kampanya müjdesi’

15-16 ve 17 Nisan’a özel 3 günlük yeni bir kampanyanın çalışmalarına başladıklarını ifade eden Güneysu şu şekilde konuştu: “Ramazan’a özel vatandaşlarımızı sevindirecek bir haberimiz var. Şuan devam etmekte olan 12 günlük kampanyamıza gelemeyen, mesaili çalışmaktan dolayı alışveriş yapamayan vatandaşlarımızı düşünerek bir indirim fırsatı daha sunacağız. Şuan stok anlaşmalarımızı tekrar yapmaya başladık. Revize edilmesi gereken fiyatlar varsa edeceğiz. Daha sonrasında 3 gün boyunca saat 24.00’a kadar satış gerçekleştireceğiz. Biz Konya’yı ve vatandaşlarımızı seviyoruz. Yılın her günü hesaplı et satacağız. Tüm halkımıza söz veriyoruz.” ( Mehmet Günnar )

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.