Emre Horoz Şehit Oldu, Elif ve Erva Yetim Kaldı

Emre Horoz Şehit Oldu, Elif ve Erva Yetim Kaldı
Seydişehirli Polis Memuru Emre Horoz, Hainlerin İstanbul Beşiktaş'da düzenlediği bombalı saldırıda ...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehirli Polis Memuru Emre Horoz, Hainlerin İstanbul Beşiktaş'da düzenlediği bombalı saldırıda şehit oldu. Baba Mustafa Horoz oğlunun yanında taksi şoförlüğü yaparak geçimini sağlarken, Emre Horoz'un yakınları akrabaları Seydişehir'de ikamet ediyordu. 2015 yılı mart ayında Nazife hanım ile evlenen Şehit Emre Horoz'un birkaç ay önce Elif ve Erva adında ikiz kız bekekleri olmuştu. 

 şehit Horoz’un, Seydişehir’de oturan dedesi Ali Öztürk’ün, evinin önüne de taziye çadırı kuruldu. Torununun şehit olduğu haberini Sabah öğrendiklerini belirten dede Ali Öztürk şunları söyledi:

 

”Torunum en son Konya’ya geldiğinde beni de ziyaret etti. Bir sohbet esnasında Dedim ki ’Bak ben bekçilik yaptım bir sene. Önden gitme, arkadan gitme, ortadan git’ dedim. Hatta ’Önüne düşmüş yaralı varsa ona da yardımcı oluver ne olursa olsun adam’ dedim. Bir daha da telefonla da görüşmedik. Sabah damattan duydum şehit olduğunu, damat aradı, ’Baba başkasından duyma benden duy, torunun Emre’ yi kaybettik’ dedi. Yapacak bir şey yok Allah kabrini cennet etsin, ruhu şad olsun."

Şehit Nazif Emre Horoz’un cenazesinin bu gece Seydişehir'e gelmesi bekleniyor cenazesi yarın öğle namazının ardından Seydişehir’de Akyol Mezarlığına defnedilecek.

(Süleyman Sayan)

1481465277.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.