Emre Karayel'den acı haber

Emre Karayel'den acı haber
 Editör
Bir Kadın Bir Erkek dizisiyle büyük hayran kitlesine ulaşan Emre Karayel'in acı günü.

Türk televizyon ve sinemasının sevilen oyuncularından Emre Karayel'in annesi Türkan Onat, hayatını kaybetti. Birçok başarılı projede yer alan ve 'Bir Kadın Bir Erkek' dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Emre Karayel'in acılı günü sevenleri tarafından üzüntüyle karşılandı.

Karayel, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Instagram üzerinden paylaştığı mesajında, "Annemiz Türkan Onat vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazına mütakip defnedilecektir. Allah gani gani rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

s-30ecc7df6860e7c3d31263fbf818fce367c92646.webp

Oyuncu, iki yıl önce babasını kaybetmişti. Ardından şimdi de annesini kaybetmenin acısıyla karşı karşıya kalan Emre Karayel'e sevenleri başsağlığı mesajları ile destek veriyor.

Türkan Onat'ın cenazesi, bugün öğle namazının ardından Şakirin Camii'nde kılınacak ve ailesi, sevenleri ve dostları tarafından son yolculuğuna uğurlanacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.