“Emre ve Selçuk’la görüşmedik”

“Emre ve Selçuk’la görüşmedik”
Torku Konyaspor’un futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, sol bek, orta saha ve kanat mevkileri için transfer çalışmasını sürdürdüklerini söyledi.

 

Torku Konyaspor’un futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, sol bek, orta saha ve kanat mevkileri için transfer çalışmasını sürdürdüklerini söyledi. Aksoy, yaptığı açıklamada, ligin bitmesinin ardından transfer çalışmalarına hız verdiklerini ifade etti. Şu ana kadar Dossa Junior, Alban Meha, Selçuk Alibaz, Emre Can Atila ve Serkan Kırıntılı'yı kadrolarına kattıklarını anımsatan Aksoy, “Sol bek ve orta saha mevkileri için transfer çalışmamızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki hafta içi transfer edeceğimiz oyuncular netlik kazanacak. Daha sonra ise golcü futbolcu için çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi. Aksoy, Fenerbahçe'den ayrılan Selçuk Şahin ve Emre Belözoğlu'nun Torku Konyaspor ile anılmasına ilişkin, Fenerbahçeli hiçbir futbolcu ile görüşmediklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.