'En büyük bayramımız oğlumuzun bulunması olacak'

'En büyük bayramımız oğlumuzun bulunması olacak'
Konya'da evinin önünde oynarken 3 ay önce kaybolan 7 yaşındaki Şahin'in ailesi, evlatlarından gelecek haberle çifte bayram yaşamak istiyor

KONYA (AA) - Konya'nın Akören ilçesinde evinin önünde oynarken 3 ay önce kaybolan 7 yaşındaki Yasin Şahin'in ailesi, evlatlarından alacakları haberle çifte bayram yaşamak istiyor.

Belkuyu Mahallesi'nde kaybolan küçük Yasin'in bulunması için günlerce yürütülen çalışmalara rağmen sonuç alınamadı. Dört çocuk sahibi Ümmü (27) ile Yavuz Şahin (37) çifti ise evlatlarından haber alamamanın çaresizliğini yaşıyor, gözyaşları hiç dinmiyor.

Anne Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, büyük acı çektiklerini, acılarının dinmesi için herkesten yardım beklediklerini söyledi.

Kimseye zararları dokunmadığını, 3 aydır çektiklerini kelimelerle anlatmanın mümkün olmadığını belirten Şahin, geceleri uyuyamadıklarını, iş yapamadıklarını, hayattan zevk alamaz hale geldiklerini anlattı.

Evlat acısının çok ağır olduğunu ifade eden Şahin, "Biraz merhametleri, vicdanları varsa evladımı getirsinler. Gören, duyanlar artık konuşsun. Her yola başvurduk ama sonuç alamadık. Bulma umudumuzu hala koruyoruz. Biri haber getirecek diye gözümüz hep kapıda." diye konuştu.

-Yasin ile her günlerinin bayram olmasını istiyor


Şahin, bayramın geldiğini ancak yavrusunun hala ortada olmadığını dile getirerek, şöyle devam etti:

"En büyük bayramımız oğlumuzun bulunması olacak. Oğlum olmadan buruk bir bayram geçireceğiz. Yasin'den haber alırsak işte o zaman her günümüz bayram olacak. Bizim için oğlumun bulunduğu gün yeni bir bayram olsun, yüzümüz gülsün. Her gün gözümüz Yasin'i arıyor. 'Aç mıdır, açıkta mıdır, üzerinde bir şey var mıdır', hep bunları düşünüyoruz. Konuşuyoruz bu tür şeyleri ama inanın dayanamıyoruz. Bize acımıyorlarsa diğer çocuklarıma acısınlar."

Tükendiğini, yetkililerden yardım beklediğini anlatan Şahin, hayatta tek dileğinin oğlunun bulunması olduğunu söyledi.

Akören ilçesinde son olarak 4 Nisan Pazartesi günü evinin önünde oynarken görülen, kaybolduğunda 6 yaşında olan Yasin Şahin'den haber alamayan ailesi, jandarma ekiplerine kayıp başvurusunda bulunmuş, bunun üzerine çocuğun bulunması için aynı gün arama çalışması başlatılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.