En çok ilgi Arena formasına

En çok ilgi Arena formasına
Atiker Konyaspor’un bir hafta önce satışa çıkardığı yeni sezon formalarına taraftarlar büyük ilgi gösteriliyor. Yeşil-beyazlıların 2016-2017 sezonunda giyeceği 4 adet forma önceki hafta satışa çıkarılmıştı.

Atiker Konyaspor’un bir hafta önce satışa çıkardığı yeni sezon formalarına taraftarlar büyük ilgi gösteriliyor. Yeşil-beyazlıların 2016-2017 sezonunda giyeceği 4 adet forma önceki hafta satışa çıkarılmıştı. İlk etapta bin adet formayı satışa çıkaran Konyaspor, taraftarların yoğun ilgi göstermesiyle bu sayıyı arttırıyor.95 TL’den satışa sunulan yeni sezon formaları tükendi. Özellikle Arena beyaz modeline büyük ilgi gösteren yeşil-beyazlı taraftarlar, şimdiden formaları tüketti. Konya Store yetkilisi Muhammet Yazıcığlu, geçtiğimiz sezona göre forma satışların çok iyi başladığını belirterek kısa süre içinde formaların satıldığını söyledi. Yazıcığlu, “Yeni sezon formaları daha çok ilgi görüyor. Yeşil-beyaz klasik çubuklu, Arena beyaz ve V neon formalarının çıktığı sezonda en çok ilgiyi Arena desenli forma görüyor. Şuan tamamı tükenmiş durumda. Büyük bir çalışma içerisindeyiz. Bayrama kadar yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.