En Değerli Marka Hangisi Seçildi?

En Değerli Marka Hangisi Seçildi?
Her yıl düzenlenen en değerli marka seçimi yine yapıldı. Apple her sene gibi bu senede en değerli marka ünvanını kimseye kaptırmadı. Apple'den sonra en değerli marka Google oldu.

Geçtiğimiz yıl da en değerli şirket olan Apple, bu sene yine değerini korudu. İkinci sırada yer alan Google’ı, Coca Cola takip ediyor. Teknoloji tarafından yine iki isim görüyoruz. 4. sırada IBM, 5. sırada ise Microsoft yer alıyor. Geçtiğimiz yıl 8. sırada olan Samsung, bu yıl 7. sıraya çıkmış durumda. 

Otomotiv sektörüne baktığımızda, Interbrand’in firmaları bir bütün olarak değerlendirmediğini görüyoruz. Listede 31. sırada yer alan Volkswagen, esasında VAG grubunun sahibi. Audi, Porsche gibi büyük markaların dahil olduğu grubu bir bütün olarak hesaplarsak, daha yüksek sıralarda olabileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.
Türkiye’de de fabrikası bulunan Toyota, listenin 8. sırasında yer alıyor.Araba üreticilerinden 10. sırada Mercedes ve 11. sırada ise BMW bu firmaları takip ediyor. Mikroişlemci devi Intel ise listede 12. sırada.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.