"En iyi sosyal mekan "ödülünü kazandı

"En iyi sosyal mekan "ödülünü kazandı
 Muhabir
Ilgın Belediyesi tarafından Lala Mustafa Paşa Külliyesi Büyük Han Toplantı Salonu gençlere özel olarak hazırlanan proje kapsamında Ilgın Kitap Kafe’ye dönüştürüldü.

Kıbrıs Fatihi Lala Mustafa Paşa tarafından Mimar Koca Sinan'a yaptırılan Lala Mustafa Paşa Külliyesi’nde bulunan hanlardan biri olan alanda sürdürülen proje çalışmaları neticesinde Mimar Sinan Kültür Han Kitap Kafe ve Okuma Salonu yapımı tamamlandı.

Kent & Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği, tüm Türkiye’yi kapsayan online anketi ile Türkiye’nin başarılı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları belirlendi. Ödül almaya hak kazanan belediye başkanları ile belediyeciliğin ve yerel yönetimlerin gelişimi, güçlendirilmesi için çalışan birbirinden önemli ve seçkin isimler Kent & Başkan 2023 Ödül Töreni’nde bir aradaydı.

Bu kapsamda Ilgın Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Mimar Sinan Kültür Han Kitap Kafe ve Okuma Salonu Kent Başkan Dergisi tarafından yapılan online oylama sonucunda ödül almaya hak kazandı.

Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Ertaş “Gençlerimize özel olarak projelendirdiğimiz Mimar Sinan Kültür Han Kitap Kafe ve Okuma Salonumuz tüm Türkiye genelinde yapılan online oylama sonucu ödül aldı. Çok amaçlı salon, olarak hazırlanan proje ile konferans salonu, kütüphane, kafe ve ders çalışma alanlarından oluşuyor. Bizleri bu ödüle layık gören ve oy veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.