EN ÖNEMLİ SINAV

EN ÖNEMLİ SINAV
İlk yarıda kalan maçlarının en zorlusunu yarın oynayacak yeşil-beyazlılar, bu maçın puan cetvelinde yer belirleyici olduğunun farkında

Spor Toto Süper Lig’de yarın Osmanlıspor’u konuk edecek Atiker Konyaspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Hafta içerisinde Ukrayna deplasmanında Shakhtar Donetsk ile oynayan yeşil-beyazlı ekip karşılaşmadan 4-0 mağlup olarak gruptan çıkma şansını yitirmişti. Bu mağlubiyetin ardından ara vermeden Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başlayan temsilcimiz, Avrupa ligini unutarak lige odaklandı.

HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK

Atiker Konyaspor’da teknik heyet, oyunculara Osmanlıspor maçının öneminin bir kat daha arttığını her fırsatta dile getiriyor. Osmanlı karşısında alınacak galibiyet, Konyaspor’un sıralamadaki yerini en net şekilde gösterecek. Yeşil-beyazlılar, ilk 5 içerisinde yer almanın da şansını sürdürmek istiyor. Temsilcimiz ayrıca son iki maçta aldığı galibiyet serisini de sürdürmenin hesaplarını yapıyor. 

İLK YARIDAKİ EN ZOR MAÇ

Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu yıl da ligin ilk periyodunda inişli çıkışlı bir grafik çizen yeşil-beyazlılar, sona doğru çıkışını iyice arttırmak istiyor. Geride kalan 11 haftada zorlu rakiplerle karşılaşan Atiker Konyaspor, fikstür olarak biraz daha rahat bir dönem geçirecek. Ancak temsilcimizin ilk yarıdaki en önemli maçlarından ilki yine sıralamada doğrudan rakibi olan Osmanlıspor gözüküyor. Konyaspor, yarın karşılaşacağı rakibini mağlup edip ikinci yarının ilk maçına kadar rahat bir fikstürle ilerlemek istiyor.  (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.