Endonezya’da Abd Ve İsrail Karşıtı Gösteri

Endonezya’da Abd Ve İsrail Karşıtı Gösteri
Cakarta’da ABD Konsolosluğu önünde toplanan bir grup ABD ve İsrail’i protesto etti - Filistin’in Sesi Vakfı Başkanı Kazım: - “Filistin’e yapılan ambargo ve zulümlerin artık sonlandırılmasını istiyoruz. Bu zulümlerin arkasında Amerika ve İsrail’in olduğunu

CAKARTA (AA) - Endonezya’nın başkenti Cakarta’da ABD Konsolosluğu önünde toplanan bir grup, ABD ve İsrail karşıtı gösteri düzenledi.

ABD Konsolosluğu önünde toplanan göstericiler, ellerinde "Özgür Filistin”, “Amerika ve İsrail En Büyük Şeytan” yazılı pankartlar taşıyarak, İsrail ve Amerika aleyhine sloganlar attı.

Bazı göstericiler de ellerindeki kutuları caddeden geçen taşıtların sürücülerine uzatarak Filistinliler için yardım topladı.

AA muhabirine konuşan Filistin’in Sesi Vakfı Başkanı Musa Kazım, “Her sene ramazan ayı sonunda Filistin destekli gösterilerimizi yapıyoruz. Bu gösterilerle Filistin’in özgür olması gerektiğini hatırlatmak istiyoruz. Filistin’e yapılan ambargo ve zulümlerin artık sonlandırılmasını istiyoruz. Bu zulümlerin arkasında Amerika ve İsrail’in olduğunu biliyoruz.” diye konuştu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.