Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak:

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak:
"Dünyada ne kadar tehlikeli örgüt varsa şimdi onlarla savaş halindeyiz. Bunların bir numaralı hedefinde olan ülke kim; Türkiye. DAEŞ, PKK, FETÖ, PYD, YPG, DHKP-C, bu kadar örgütün bir numaralı düşmanı olarak sergilediği başka bir ülke var mı? Bu ne demek

GAZİANTEP (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'nin dünyada ne kadar tehlikeli örgüt varsa onlarla savaş halinde olduğunu belirterek, "Bunların bir numaralı hedefinde olan ülke kim; Türkiye. DAEŞ, PKK, FETÖ, PYD, YPG, DHKP-C, bu kadar örgütün bir numaralı düşmanı olarak sergilediği başka bir ülke var mı? Bu ne demek biliyor musunuz; elhamdülillah doğru yoldayız." dedi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Albayrak, partilileriyle bir araya geldi.

Albayrak, ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'de 15 Temmuz sonrası her alanda olduğu gibi siyasette de değişimler yaşandığını ve sorumluluklarının arttığını söyledi.

Büyük bir irade gösteren milletin, 15 Temmuz'da dünyanın en tehlikeli örgütü Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) darbe yaptığını vurgulayan Albayrak, bu duruşun dünya kamuoyu tarafından saygıyla karşılandığını ve destansı bir kahramanlık olduğunu dile getirdi.

Önceki günden daha çok çalışarak kalkınma hizmeti vermeye devam edeceklerini anlatan Albayrak, şöyle konuştu:

"79 milyonun 15 Temmuz sonrası artık her bir birey olarak siyaseten güçlü bir irade koyduğunda bu ülkenin nelere kadir olduğunu göstermesinden hareketle AK Parti olarak bize başka bir sorumluluk yüklüyor. 14 yıldır 'Halka hizmet Hakk'a hizmettir' düsturuyla gece gündüz demeden rol modelimiz belli. Kefeni cebinde bu ülkeyi karış karış gezen, taş üstüne taş, iş üstüne iş koyarak memleket sevdalısı olan liderimizin önderliğinde çok büyük başarılara imza attık ama 15 Temmuz bundan sonra Türkiye'nin geleceği ve bağımsızlığı noktasında bize çok ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Dünyada ne kadar tehlikeli örgüt varsa şimdi onlarla savaş halindeyiz. Bunların bir numaralı hedefinde olan ülke kim; Türkiye. DAEŞ, PKK, FETÖ, PYD, YPG, DHKP-C, bu kadar örgütün bir numaralı düşmanı olarak sergilediği başka bir ülke var mı? Bu ne demek biliyor musunuz; elhamdülillah doğru yoldayız. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte bu mücadele, siyasi platformda bizlere çok ayrı bir siyasi sorumluluk yüklüyor."

Daha sonra Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gaziantep Temsilciliği'ne geçen Bakan Albayrak, gençlerle sohbet ederek vakıf yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.