Enerji zararının reçetesi uzaktan sayaç okuma

Enerji zararının reçetesi uzaktan sayaç okuma
Özelleştirmelerle beraber enerji sektörünün geçirdiği dijital dönüşümle beraber artık enerjideki kayıp kaçakların reçetesinin uzaktan sayaç okuma sistemi ile giderilebileceğini dile getirildi.

Avea CEO'su Erkan Akdemir, özelleştirmelerle beraber enerji sektörünün geçirdiği dijital dönüşümle beraber artık enerjideki kayıp kaçakların reçetesinin uzaktan sayaç okuma sistemi ile giderilebileceğini dile getirdi. Avea'nın ev sahipliğinde 'Enerji Özelleştirmeleri ve İletişim Altyapısının Önemi' birleşimi gerçekleştirildi.

2016'DA YAKINLIK ARTAR

Enerjide dijitalleşmenin sektöre getireceği katkıların ele alındığı toplantıda açıklama yapan Akdemir, başta enerji olmak üzere tüm sektörlerde mobil teknolojilerin demek oluyor ki M2M'in artan önemine göze çarptı. Akdemir, 'Enerji kayıplarının reçetesi uzaktan sayaç okuma. Avea olarak biz de bu dönüşümün etkin oyuncusuyuz' diye belirtti. Diğer katılımcılardan Kolin Grup CEO'su Cantekin Dinçerler, 2016'da özellikle rekabette ve müşteriye ulaşmada telekom ve enerjinin çok fazla daha yakın çalışacağını ifade etti. Aksa Enerji Genel Müdürü Cüneyt Uygun ise, 'GSM şirketlerinin de, tıpkı bizim gibi yönettiği bir müşteri kitlesi var. Birbirimizin müşteri portföyüne ulaşabileceğimiz yeni işbirliği alanları oluşturmaya başladık' diye belirtti.

Mobil teknolojilerinin artan rolüne değinen Avea CEO'su Akdemir, enerjideki kayıp kaçağa sayaç okuma sistemini çare gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.