Engeliler Haftası

Engeliler Haftası
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, engelli öğrenciler ve velileri tarafından hazırlanan sergi ve kermes açıldı.Beyşehir Kamil Akkanat Özel Eğitim İş...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, engelli öğrenciler ve velileri tarafından hazırlanan sergi ve kermes açıldı.

Beyşehir Kamil Akkanat Özel Eğitim İş ve Uygulama Okulu tarafından Beyşehir Gölü kıyısındaki festival alanında gerçekleştirilen etkinlikte, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kermeste görev alan öğrenci velilerine birer mutfak önlüğü hediye etti.

Okul Müdürü Mehmet Aytekin yaptığı açıklamada, engelliler haftası kapsamında düzenledikleri serginin okulda öğrenim gören orta ve ağır düzeyli engelli öğrencilerin bir yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmalardan oluştuğunu söyledi.

Ayrıca velilerinde kendilerine kermes için destek verdiğini ifade eden Aytekin, "Öğrencilerimizin neler yapabileceğini, neler başarabileceklerini, aslında hiç engelli olmadıklarını burada gözler önüne sermiş bulunuyoruz. 45 öğretmenimiz ve 108 öğrencimiz azimle çalışarak bu etkinliği oluşturabilmek için bir yıldır çaba gösteriyor. Sonunda çok güzel şeyler ortaya çıktığına hep birlikte tanıklık ettik."ifadelerini kullandı.

Açılış programına, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Mili Eğitim Müdürü Musa Konuk, kurum amirleri, vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.