Engelli Araçlar İçin Şarj İstasyonu

Engelli Araçlar İçin Şarj İstasyonu
KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından engellilerin kullandığı araçlar için 2 şarj istasyonu açıldı.Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, açılışta...

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından engellilerin kullandığı araçlar için 2 şarj istasyonu açıldı.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, açılışta gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak huzurlu ve güvenli bir toplum olabilmek için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Engellilere sahip çıkmak ve onların ihtiyacına yönelik şarj istasyonunu kurduklarını ifade eden Akkaya, şu bilgileri aktardı:

"İstasyonlardan biri belediye binamız diğeri de Nasreddin Hoca türbesi yanında bulunacak. Bu istasyonlar şehrimizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza hizmet verecek. Akülü engelli aracı kullanan vatandaşlarımızın araçlarını rahatça şarj edebilecekleri bu istasyonlar, önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Ayrıca vatandaşlar şarj ünitesine bağlı ekrandan sesli ve görüntülü olarak Akşehir ve belediyenin faaliyetleri ile ilgili tanıtım filmlerini izleme imkanı bulacak."

Konuşmanın ardından istasyonların açılışı yapıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.