Engelli çocukların rafting heyecanı

Engelli çocukların rafting heyecanı
İstanbul Bayrampaşa Belediyesi tarafından yürütülen "Engel Böyle Aşılır" Projesi kapsamında Melen Çayı'na getirilen engelli çocuklar, birçok kişinin cesaret edemediği rafting yaparak heyecanlı anlar yaşadı

DÜZCE (AA) - İstanbul Bayrampaşa Belediyesi tarafından yürütülen "Engel Böyle Aşılır" Projesi kapsamında engelli çocuklar, Melen Çayı'nda rafting yaptı.

Proje kapsamında, engelli çocuklar aileleriyle Düzce'nin Cumayeri ilçesi Dokuzdeğirmen mevkisinde bulunan rafting tesislerine getirildi.

Engelli çocuklar, burada kendilerine eşlik eden rehberler ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile bota binerek rafting yaptı.

Oldukça eğlendikleri ve heyecanlandıkları gözlenen engelli çocuklar, birçok kişinin cesaret bile edemediği 8 kilometrelik rafting parkurunu sorunsuz tamamladı.

Parkur boyunca kıyıdan çocuklarını takip eden aileler, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, daha önce sokağa bile çıkmaya korkan çocuklarının bu tür faaliyetlerle sosyal çevreye katıldığını ifade etti.

Belediye Başkanı Aydıner de bütün çocukları çok sevdiklerini söyledi.

Onlara, engelli olarak bakmadıklarını vurgulayan Aydıner, "Melen Çayı'nda engelli kardeşlerimize rafting yaptıralım dedik. Rafting için de en güvenli olan çay burası. Deneyimli hocalarımızla birlikte Melen Çayı'nda rafting yaparak çocuklarımızı mutlu edeceğiz. Onların mutluluğu çok güzel bir şey."

Aydıner, kendisinin de ilk defa rafting yaptığını ve çok heyecanlandığını dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.