Engelliler Derneğinden Jandarmaya Ziyaret

Engelliler Derneğinden Jandarmaya Ziyaret
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği, Jandarmanın kuruluşunun 178. yılı nedeniyle İl Jandarma Komutanı İsa...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği, Jandarmanın kuruluşunun 178. yılı nedeniyle İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak'ı ziyaret etti.

Çakmak, burada yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek herkesin birer engelli adayı olduğunu ve buna uygun yaşamak gerektiğini söyledi.

Yaşama sevinciyle hayata tutunan engelli vatandaşların jandarma olarak her zaman yanlarında olduklarını belirten Çakmak, "Kırıkkale'deki tüm jandarma binalarımız engelli dostu. Tüm vatandaşlarımız jandarmanın tüm etkinliklerinden yararlanabilmesi için ortam tesis edildi. Ayrıca jandarmaya gelemeyecek olanlara bir telefon kadar yakınız, ihtiyaç olduğunda vatandaşımızın ayağına kadar gidip hizmet veriyoruz." diye konuştu.

Dernek Başkanı Mehmet Emin Erkoç ise Jandarmanın 178. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını ifade etti.

Dernek olarak amaçlarının tüm engellilerin eğitim, kültür, spor, sağlık ve sosyal içerikli kamu yararına yenilikçi projeler üretmek olduğunu anlatan Erkoç, engellilerin sorunlarını çözmek için uğraştıklarını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.