Engelliler Haftası

Engelliler Haftası
SİVAS (AA) - İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Engelliler Haftası dolayısıyla öğretmenlere yönelik "engellileri anlamak ve özel eğitim" konulu seminer...

SİVAS (AA) - İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Engelliler Haftası dolayısıyla öğretmenlere yönelik "engellileri anlamak ve özel eğitim" konulu seminer düzenledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Sivas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğündeki seminerde, hafta dolayısıyla birçok program hazırladıklarını belirtti.

Engellileri ve onların dünyasını anlamak gerektiğini ifade eden Altınsoy, problemlere çözüm aramak için bu tip programları tertip ettiklerini kaydetti.

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı görme engelli yazar Halis Kurulay, yaşamından örnekler vererek, "Engelli hakkında bilgilenmek, bu konuda bakış açımızı değiştirmek ve engellileri sevmek durumundayız." dedi.

Seminere, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ayhan Bülbül, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tuncal Baral, ilkokul ve ortaokul müdürleri, rehber öğretmenleri, Seyrantepe Ortaokulu görme engelli öğrenci ve velileri katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.