Engelliler Haftası

Engelliler Haftası
KONYA (AA) - Konya'da Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Konya Valiliği tarafından Kültürpark'ta düzenlenen etkinlikte, ilk olarak down...

KONYA (AA) - Konya'da Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Konya Valiliği tarafından Kültürpark'ta düzenlenen etkinlikte, ilk olarak down sendromlu öğrenciler tarafından mehter marşı gösterisi düzenlendi.

Daha sonra Meram Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin hazırlamış olduğu halk oyunları gösterisinin ardından Selçuklu Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu evde eğitim öğrencisi Alperen Memiş'in, "Tüm Engelleri Aşalım" adlı şiirini okudu.

Selçuklu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ve Selçuklu Öğretmen Fatma Menekşe Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteri ve halk oyunları sunuldu.

Etkinlik, Adnan Akgül Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerinin işaret dili ile söylediği ilahiler ile sona erdi.

Programa Konya Valisi Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.