Engelliler Haftası

Engelliler Haftası
KONYA (AA) - Cihanbeyli'de Engelliler Haftası nedeniyle program düzenlendi.Karşıyaka İlkokulu Müdürü Hanifi Artuç, Cihanbeyli Belediyesi Konferans salonunda...

KONYA (AA) - Cihanbeyli'de Engelliler Haftası nedeniyle program düzenlendi.

Karşıyaka İlkokulu Müdürü Hanifi Artuç, Cihanbeyli Belediyesi Konferans salonunda yapılan programda, engellilere bakış açısının nasıl olması gerektiğini anlattı.

Konuşmanın ardından özel eğitim sınıfı öğrencilerinin katkıları ile hazırlanan "Elimi Tutsan Engelimi Unutsam" gösterisinin ardından, öğrenciler tarafından şiir okunması, halk oyunları ve "Sev Kardeşim" şarkısının işaret dili ile çekilmiş videosunun gösterimi ile devam etti.

Daha sonra Halk Eğitim Merkezi'nde okul çağı dışındaki engelli bireylere yönelik açılan el sanatları kursunu tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi.

Programın sonunda, Halk Eğitim Merkezi'ndeki engellilerin hazırlamış olduğu keçeden yapılmış çeşitli eşyalar, elde edilecek gelir özel gereksinimli bireylerin eğitim ihtiyaçlarında kullanılmak üzere satışa sunuldu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.