Engelliler'den Kaymakam Şahiner’e ziyaret

Engelliler'den Kaymakam Şahiner’e ziyaret
Konya’nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Engelliler Derneği Başkanı Nazmi Bahçeci, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner'i makamında ziyaret etti.

Engelliler Derneği Başkanı Nazmi Bahçeci, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, Kaymakam Şahiner'e ilçede yaşayan engelliler olarak yaşadıkları sorun ve sıkıntıları anlattı. Bu anlamda, engellilerin sorunlarına yönelik talepleri konusunda Şahiner'in gerekli hassasiyeti ve duyarlılığı göstereceğine, bu sorunlarla yakından ilgileneceğine inandıklarını belirten Bahçeci, Sayın Kaymakamımız, bu ziyaretten memnuniyet duyduğunu, engellilerin kendisine anlatılan sorunları ile yakından ilgileneceğini belirtti. Biz de dernek olarak bu yakın ilgisinden dolayı kendilerine memnuniyetlerimizi ifade ettik. Kaymakam Beye çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dileğinde bulunduk” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.