Engellilere yönelik aksesuar tasarım kursu

Engellilere yönelik aksesuar tasarım kursu
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ile ilçede faaliyet gösteren özel bir rehabilitasyon merkezi işbirliğinde engellilere...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ile ilçede faaliyet gösteren özel bir rehabilitasyon merkezi işbirliğinde engellilere yönelik aksesuar tasarım kursu açıldı.

El sanatları öğretmeni Gülcan Akgün ve psikolog Hilal Demirdağ tarafından verilen aksesuar ve tasarım kursunda engellilerin el becerilerini geliştirmesi ve rehabilite edilmesi hedefleniyor.

Özel Güneş Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Müdürü Erdem Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, engelli bireylerin düzenlenen kurslar nedeniyle el becerilerinin arttığını savundu.

Özkan, "Engellilerin ruhsal açıdan rahatlamaları ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Devam eden aksesuar kursunda ortaya çıkan ürünleri, mayıs ayında Engelliler Haftası'nda açacağımız sergide halkımızın beğenisine sunacağız" şeklinde konuştu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.