Epdk Kurul Kararı

Epdk Kurul Kararı
ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), lisansında yalnızca madeni yağ faaliyeti işli olan ihrakiye teslimi lisansı sahipleri için daha...

ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), lisansında yalnızca madeni yağ faaliyeti işli olan ihrakiye teslimi lisansı sahipleri için daha önce belirlenen aktif toplam dağıtıcı lisans bedeli uygulanmayacağı kaydedildi.

EPDK'nın Kurul Kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, yalnızca madeni yağ faaliyetinde bulunmak üzere ihrakiye teslimi lisansı başvurusunda bulunanlar ve incelemeye konu yıl içersinde lisansında yalnızca madeni yağ faaliyeti işli olan ihrakiye teslimi lisansı sahipleri için aktif toplam dağıtıcı lisansı bedeli uygulanmayacak.

Öte yandan EPDK tarafından, Petrol Piyasasında lisans başvurusunda gemilerle ilgili tesis bilgi dosyasında onaylı sicil kaydı, denize elverişlilik belgesi, tonilato belgesi (Tonaj belgesi) ve gemi kiralık ise kira sözleşmesinin demiryolu için vagon kapasite listesi, tescil belgesi, demiryolu tren işletmeciliği yetki belgesi ve tehlikeli madde faaliyet belgesi yer alması kararlaştırıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.