EPDK'dan katılma payı duyurusu

EPDK'dan katılma payı duyurusu
ANKARA (AA) - Petrol ve sıvılaştırılmış petrol gazları (LPG) piyasasında faaliyet gösteren şirketlerin geçen yıla ait katılma paylarına ilişkin beyanlarını...

ANKARA (AA) - Petrol ve sıvılaştırılmış petrol gazları (LPG) piyasasında faaliyet gösteren şirketlerin geçen yıla ait katılma paylarına ilişkin beyanlarını mayıs ayı sonuna kadar sisteme girmeleri gerekecek.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) internet sitesinden yapılan duyuruda, petrol piyasasında faaliyet gösteren rafinerici, dağıtıcı, işleme, iletim, ihrakiye teslimi, madeni yağ ve depolama lisanslarına sahip şirketler ile LPG piyasasında faaliyet gösteren dağıtım lisansı sahibi şirketlerin, geçen yıla ait katılma payına ilişkin beyanlarını ay sonuna kadar sisteme girmeleri gerektiği belirtildi.

Açıklamada, katılma payı ücretinin ilk taksidinin haziran, ikinci taksidinin kasım ayı sonuna kadar ilgili banka hesabına yatırmaları gerektiği kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.