Erciyes Teknopark'ta "İş Fikri Üretme ve İş Fikri Doğrulama Eğitimi"

Erciyes Teknopark'ta "İş Fikri Üretme ve İş Fikri Doğrulama Eğitimi"
KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark’ta, girişimci adaylarının başarılı işletmelere dönüşümü için yürütülen "Sera Kuluçka Programı" kapsamında...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark’ta, girişimci adaylarının başarılı işletmelere dönüşümü için yürütülen "Sera Kuluçka Programı" kapsamında “İş Fikri Üretme ve İş Fikri Doğrulama Eğitimi” düzenlendiği bildirildi.

Erciyes Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz, yaptığı yazılı açıklamada, seranın, iş fikirlerini ürüne ve hizmete dönüştürüp başarılı girişimciler yetiştirmeyi amaç edinmiş özgün bir "kuluçka programı" olduğunu belirtti.

Girişimcilikte en önemli unsurlardan birinin değerli fikir üretmek olduğunu vurgulayan Kiraz, "Çünkü amaç bu fikirle para kazanabilmektir. Bu eğitimle biz de farklı fikir üretme tekniklerini öğreterek daha bilinçli ve tutarlı fikirler elde etmeyi hedefledik. Eğitimci Murat Özanlar tarafından gün boyu verilen 'öğrenciyken iş fikirleri üretme eğitiminde', problemlerin sistematik bir şekilde nasıl çözüleceği ve bu problemlerin nasıl iş fikirlerine dönüştürüleceği anlatıldı." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.