Erdal Matraş yeniden TDSD'nin başkanı oldu

Erdal Matraş yeniden TDSD'nin başkanı oldu
İSTANBUL (AA) - Türkiye Deri Sanayicileri Derneği'nin (TDSD) başkanlığına yeniden Erdal Matraş seçildi.TDSD'den yapılan açıklamaya göre Matraş, olağan...

İSTANBUL (AA) - Türkiye Deri Sanayicileri Derneği'nin (TDSD) başkanlığına yeniden Erdal Matraş seçildi.

TDSD'den yapılan açıklamaya göre Matraş, olağan genel kurul toplantısında derneğin 3. dönem Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

İngiltere'deki Northampton Üniversitesi'nden deri mühendisliği eğitimi alan Matraş, mezuniyetinden sonra Matraş AŞ'nin ilk tabakhanesini kurdu.

Sektöre yönelik bir çok dernekte üst düzey yöneticilik yapan Matraş, bu görevleri süresince 240 milyar dolar olan deri ve deri ürünleri pazarının geliştirilmesi, yeni pazarlarda yer edinmesi ve Türkiye'nin global deri sektöründe aktif rol üstlenmesi için çalıştı.

TDSD başkanlığına ek olarak Deri Tanıtım Grubu ile TOBB Türkiye Deri ve Deri Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanlıklarını da yürüten Matraş, aynı zamanda Türkiye Deri Vakfı Yönetim Kurulu ile İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu üyeliklerinde de bulunuyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.