Erdoğan açıkladı: 35 bin kişilik alım müjdesi

Erdoğan açıkladı: 35 bin kişilik alım müjdesi
 Muhabir
Erdoğan sağlık sektörüne yönelik 35 bin kişilik alım müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir Şehir Hastanesi'nin açılışında konuştu.

Erdoğan İzmir için büyük bir önem arz edecek hastanenin açılışında, "Açılışını yapmak üzere bir araya geldiğimiz 2060 yataklı İzmir Şehir Hastanemizin ve bağlantı yollarının ülkemize, şehrimize, İzmirlilere hayırlı olmasını diliyorum. 528 bin metrekareyi bulan kapalı alanı, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakımları, ameliyathaneleri, kapalı açık otoparkları ve diğer birimleriyle gerçekten güzel İzmir'imize yakışır bir eser oldu" dedi.

ATAMA MÜJDESİ VERDİ

Erdoğan yaptığı konuşmada, Önümüzdeki ay kamuya 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alıyoruz diyerek müjdeyi duyurdu.

ERDOĞAN AÇIKLADI KOCA DUYURDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, "Bakanlığımıza gelecek ay itibarıyla 15 bini hemşire, 8 bini sürekli işçi olmak üzere, çeşitli branşlarda 35 bin yeni çalışma arkadaşı geliyor." ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de şehir hastanesi ve bağlantı yolu açılış törenindeki konuşmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"35 bin kişi. Cumhurbaşkanımız beklenen haberi verdi. Sağlık Bakanlığımıza gelecek ay itibarıyla 15 bini hemşire, 8 bini sürekli işçi olmak üzere, çeşitli branşlarda 35 bin yeni çalışma arkadaşı geliyor."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.