Erdoğan ikili görüşmelerde bulundu

Erdoğan ikili görüşmelerde bulundu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı David Cameron ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı David Cameron ile görüştü.

Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi sırasında bazı ikili görüşmelerde de bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kapsamda İngiltere Başbakanı Cameron ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme 40 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya’nın başkenti Varşova’daki Ulusal Stadyumu’nda düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde Almanya Başbakanı Angela Merkel'le görüştü.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya’nın başkenti Varşova’daki Ulusal Stadyumu’nda düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde Almanya Başbakanı Angela Merkel'le görüştü.

NATO Havadan Elektronik Taarruz İşbirliği Projesi

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi için Polonya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki heyette yer alan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, zirve kapsamında çeşitli temaslarda bulundu.

NATO Havadan Elektronik Taarruz İşbirliği Projesi, Milli Savunma Bakanı Işık ile Polonya Savunma Bakanı Macierewicz tarafından imzalandı.

NATO'nun ihtiyaç duyduğu elektronik taarruz yeteneğini geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen projeyle Türkiye ve Polonya'nın bu konuda NATO'ya katkı vermesi hedefleniyor. Bu işbirliği, NATO açısından havadan elektronik taarruz konusunda çok uluslu işbirliği için bir başlangıç olma özelliği taşıyor. Söz konusu işbirliğine gelecek günlerde başka ülkelerin de katılması bekleniyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.