Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Büyükekşi arasındaki konuşma ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Büyükekşi arasındaki konuşma ortaya çıktı
 Editör
Suudi Arabistan'da yaşanan kupa krizinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi arasındaki konuşma ortaya çıktı.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi arasındaki konuşmayı açıkladı.

Konuşmaya Büyükekşi'nin başladığını söyleyen Dilmen, Mehmet Büyükekşi'nin, "Ben kulüplere sordum. 4 milyon dolar para var, kazanan ve kaybeden şu kadar alacak dedim. Kulüp başkanları da kabul ettiler. İlk talep onlardan değil benden gitti." şeklinde konuştuğunu söyledi.

ERDOĞAN: NEDEN SUUDİ ARABİSTAN?

Bu konuşma üzerine Recep Tayyip Erdoğan, Büyükekşi'ye, "Türkiye varken neden Suudi Arabistan'da oynuyorsunuz?" şeklinde soru yöneltiyor...

BÜYÜKEKŞİ: "TEKLİF SUNDUK, KABUL ETTİLER"

Erdoğan'ın bu soruna cevap veren Büyükekşi, "İki kulüp de para kazanacağı için böyle bir teklif sunduk ve onlar da kabul etti." dediği ifade edildi. Aldığı bu cevabın ardından Erdoğan'ın da, "O zaman tamam" dediği aktarıldı. Rıdvan Dilmen'in paylaştığı bu konuşma sosyal medyada gündeme oturdu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.