Erdoğan Millet Camisi'nde vatandaşlarla bir araya geldi

Erdoğan Millet Camisi'nde vatandaşlarla bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası ilk cuma namazını kıldığı Beştepe Millet Camisi'nde, vatandaşlarla musafaha yaptı ve şehit yakınlarıyla görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası ilk cuma namazını kıldığı Beştepe Millet Camisi'nde, vatandaşlarla musafaha yaptı ve şehit yakınlarıyla görüştü.

Erdoğan, darbe girişimini gerçekleştiği 15 Temmuz'un ardından ilk cuma namazını kılmak üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içinde bulunan Beştepe Millet Camisi'ne geçti.

Camide çocukları seven Erdoğan, namazın ardından camide bulunan vatandaşlarla musafaha yaptı. Musafaha sırasında bir vatandaştan sigarasını alarak bırakmasını isteyen Erdoğan, cami dışında kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Hitabının ardından kendisine sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşları selamlayan Erdoğan'a, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Cuma Dağ'ın bir yakını tarafından Dağ'ın fotoğrafı uzatıldı.

Fotoğrafı alan Erdoğan, şehit yakını ile bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile çok sayıda milletvekili ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de cuma namazını Millet Camisi'nde kıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.