Erdoğan sert çıktı

Erdoğan sert çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oda ve Borsa Başkanlarıyla İstişare Toplantısı'nda çapıcı açıklamalarda bulundu.

Oda ve Borsa Başkanları İle İstişare Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Türkiye'nin sapkın bir örgütle karşı karşıya olduğu uyarısını yapanErdoğan," Daha önce tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanet dediğim o takıma birileri cemaat diyor. Bunların cemaatle alakası yok. Diğer cemaatlere hakaret olur. Bunlar tam bir terör örgütüdür." dedi.

Konuşmasında Yenikapı mitingini değerlendiren Erdoğan, "Sayın Bahçeli’nin bu davete icabeti haberini aldık. Sağolsunlar var olsunlar. Ben tabii aslında Sayın Kılıçdaroğlu'nun da orada olmasını istiyorum. Onlar da bir heyetle katılacaklarını şu anda açıklamış durumdalar. Öyle zannediyorum ki durumu tekrar gözden geçirir ve onlar da Pazar günü Yenikapı'da olma kararını verirler" diye konuştu.

Erdoğan FETÖ'cülerin '14 Ağustos'u bekleyin' tehditine de değinerek, "Yaşananlardan ders almadıkları gibi “Şu günü, bekleyin bu günü bekleyin” diyorlar. Milleti tehdit etmeye çalışıyorlar. Ne diyorlar “14 Ağustos'u bekleyin”. Biz namert değiliz mertiz mert… Biz seferle emrolunduk. Zaferle değil. Zafer hakimler hakimi olan Allah’a aittir. Biz şu anda seferdeyiz. Alçaklık bir karakter meselesidir. Milletimiz onların boylarının ölçüsü ölçü" dedi.

 

 

 

Kaynak:haber7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.