Erdoğan ve Başaran'a 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

Erdoğan ve Başaran'a 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl 23'üncüsü düzenlenen İstanbul Caz Festivali kapsamında, sanatçılar Özdemir Erdoğan ile Ergüven Başaran'a "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" verildi.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından bu yıl 23'üncüsü düzenlenen İstanbul Caz Festivali'nin ödül töreni gerçekleşti.

Avusturya Başkonsolosluğu Avusturya Kültür Ofisi Bahçesi'nde gerçekleştirilen törende, sanatçılar Özdemir Erdoğan ve Ergüven Başaran'a festivalin "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" verildi.

Erdoğan, yaptığı konuşmada, ödülü almaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "İnşallah bundan sonra ülkemizde yetişen, ülkemiz müziğine hizmet eden birçok arkadaşım da bu ödülü alır." dedi.

Saksafon sanatçısı Ergüven Başaran ise "Yaşam Boyu Başarı Ödülü"nün, hayatının en güzel ödülü olduğunu söyledi.

Törenin ardından, kariyeri boyunca Ajda Pekkan, Nilüfer, Nil Burak gibi isimlere konserlerinde eşlik eden Ergüven Başaran'ın 6 kişiden oluşan grubu "Swing UNLTD" ile çeşitli ülkelerden müzisyenlerden kurulu Uninvited Jazz Band konser verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.