Erdoğan'a Destek İçin Yola Çıkan Özavcı, Gümüşhane'de

Erdoğan'a Destek İçin Yola Çıkan Özavcı, Gümüşhane'de
Özavcı:- "Keşke demeden Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a sahip çıkalım"

GÜMÜŞHANE (AA) - Demokratik Sol Partinin (DSP) 2010'daki kongresinde genel başkan adayı olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için çıktığı Türkiye turu kapsamında Gümüşhane'ye ulaştı.

"Güçlü Bir Türkiye İçin Evet" kampanyasına destek amacıyla yola çıkan Özavcı, Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarının yanı sıra "Biz Türkiyeliyiz", "Dünya liderimizle yeni Türkiye yolunda" yazılarıyla donatılan otomobiliyle kente geldi.

Otomobiliyle kentte gezen ve esnafı ziyaret eden Özavcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatan, millet, bayrak sevdasından dolayı Türkiye'yi karış karış gezdiğini ve ülkenin büyüdüğünü görerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vermek istediğini söyledi.

Daha önce Türkiye'nin Kürt-Türk diye ayrılmak istendiğini ifade eden Özavcı, ayrımcılığı bırakarak hep birlikte Türkiye olma yolunda çaba gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Özavcı, "Biz hepimiz din kardeşiyiz. Biz artık et-tırnak olmuşuz. Bizi kimse bölemez. Avrupa'nın ne yaptığını gördük. Hollanda, Almanya ve birçok ülke Türkiye'nin büyümesini istemiyor. Bu nedenle referandumda, Türkiye'nin büyümesi için 'evet' demek için Türkiye'yi geziyoruz." ifadesini kullandı.

Geçmişte sahip çıkılmayan liderlerden ders alınarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Özavcı, "Keşke demeden Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a sahip çıkalım." dedi.

Özavcı, Türkiye turunu 81 ili gezerek tamamlayacağını anımsatarak, Gümüşhane'nin ardından Trabzon, Rize ve Artvin'i ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.