Erdoğan'a destek turuna çıkan Özavcı Aksaray'da

Erdoğan'a destek turuna çıkan Özavcı Aksaray'da
DSP'nin 2010'daki kongresinde genel başkan adayı olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başkanlık sistemi konusunda destek amacıyla çıktığı Türkiye turu kapsamında Aksaray'a geldi

AKSARAY (AA) - DSP'nin 2010'daki kongresinde genel başkan adayı olan ancak kazanamayan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a başkanlık sistemi konusunda destek amacıyla çıktığı Türkiye turu kapsamında Aksaray'a geldi.

Otomobilini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarıyla kaplatarak, yaşadığı Kocaeli'nin İzmit ilçesinden yola çıkan Özavcı, Aksaray'da gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başkanlık konusunda destek için Türkiye turuna çıktığını söyledi. Özavcı, birçok kenti dolaştığını, buradan Niğde, Kayseri ve Malatya'ya gideceğini, daha sonra Ege Bölgesi'ne geçeceğini anlattı.

Özavcı, aslen Vanlı olduğunu, Kocaeli'de doğup büyüdüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Bir Kürt kardeşiniz olarak söylüyorum; hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde yaşamalıyız. Et ve tırnak olmuşuz. Elhamdülillah Müslümanız. Müslümanlığımızı bildiğimiz için de bizi kimse ayıramaz. Türkiye'nin daha ileriye gitmesi için, Cumhurbaşkanımızın iyi hizmetler verdiğini bildiğimiz için, kendisine destek vermek amacıyla buradayım. Özgürlükçü, şahsiyetli ve dik duruşlu, bağımsızlığın anıt ismi, yükselen yeni Türkiye'nin kurucusu, milli, çelik iradenin lokomotifi ve sembol ismi, milletin evladı, memleketin adamı Recep Tayip Erdoğan'dır. Eski DSP genel başkan adayı olarak, milletin bir evladı olarak, bu milletin kadrini, kıymetini, değerini bilmek ve hakkını teslim etmek adına, ona destek olmak, kutlu yürüyüşüne katkı vermek adına yollardayım."

Erol Özavcı, açıklamasının ardından Niğde'ye hareket etti.

Erdoğan'a destek turuna çıkan Özavcı Aksaray'da

Erdoğan'a destek turuna çıkan Özavcı Aksaray'da

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.