Erdoğan'dan Konyaspor'a başarı dileği

Erdoğan'dan Konyaspor'a başarı dileği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ile yaptığı görüşmede Atiker Konyaspor'a Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarı diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Heyeti'ni Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti.

Kulüpler Birliği'nin görüşme talebi üzerine gerçekleşen kabule Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın yanı sıra, Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve  diğer Süper Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan'ın terör örgütleriyle mücadeleye vurgu yaptığı konuşmasının ardından kabulde söz alan başkan Ahmet Şan, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminin hemen sonrasında Konya'nın ve Konyasporlu taraftarların anında reaksiyon göstererek meydanlara indiğini ve son güne kadar milli iradenin arkasında aiz milletimizle birlikte meydanları terk etmediğini söyledi.

Ahmet Şan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki ziyaretteki konuşmasına şöyle devam etti:

"Atiker Konyaspor taraftarı son iki sezondur örnek bir tavır sergiliyor. Büyükşehir Belediye stadımızda çirkin tezahürat ve saha olaylarından uzak bir dönem geçiriyoruz ve bunun kalıcı olmasını arzu ediyoruz. Öte yandan taraftarımızın dik duruşunu yönetim olarak sonuna kadar destekliyoruz..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Şan ile yaptığı görüşmede Konya'ya ve Konyaspor taraftarına özel olarak selamlarını gönderdi ve Atiker Konyaspor'a Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarılar diledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.