Erdoğan’dan minik Furkan’a 23 Nisan sürprizi

Erdoğan’dan minik Furkan’a 23 Nisan sürprizi
Denizli’de yaşayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayranlığı ile bilinen 11 yaşındaki beyin tümörü hastası Furkan Eren Özgen,Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine 23 Nisan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde geçirecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yüzlerce çocuğu külliyede ağırlamaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı tarafından davet edilen çocuklardan olan biri de Denizli Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu’nda okuyan beyin tümörü hastası Furkan Eren Özgen oldu. Geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu tarafından ziyaret edilen Furkan Özgen, en büyük hayalinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek olduğunu söyledi. Bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktaran Bakan Sema Ramazanoğlu’nun bu girişiminin ardından, minik Furkan, Cumhurbaşkanlığı tarafından 23 Nisan’da Külliye’de düzenlenecek olan programa davet edildi. Aldığı davetin ardından büyük mutluluk yaşayan beyin tümörü hastası Özgen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok sevdiğini söyledi.

‘CUMHURBAŞKANI O KADAR KİŞİ ARASINDAN BENİ SEÇTİĞİ İÇİN ÇOK MUTLUYUM’
Son 1 yıldır hastalıkla boğuşan ve sürekli tedavi gören Furkan Özgen, ‘’ Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu beni ziyarete geldiğinde ona Cumhurbaşkanı’nı çok sevdiğimi söyledim. Kendisi de beni Erdoğan ile görüştüreceğini söyledi. 23 Nisan için beni davet ettiler.Külliye’ye gideceğim için çok heyecanlandım. Ayrıca çok da mutlu oldum. Cumhurbaşkanı’nı çok seviyorum. Onu görmek istiyorum. Cumhurbaşkanı’nı delisiyim. 23 Nisan’da Külliye’de olacağım. Orada beni gezdirecekmiş. Cumhurbaşkanı’na bu kadar kişi arasından beni seçtiği için çok teşekkür ederim’’dedi.

‘OĞLUMUN TEDAVİ SÜRECİNDE BU DAVET MORAL AÇISINDAN ÇOK İYİ OLDU’
Furkan Özgen ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne gidecek olan anne Dilek Özgen, ‘’Oğlum geçtiğimiz yıl mayıs ayında beyin tümörü hastası olduğunu öğrendik. Hemen ameliyat oldu. Bu süreçte çok sayıda radyoterapi ve kemoterapi aldı. Doktorlarımız tedavinin iyiye gittiğini söyledi. Bir süre daha tedavi devam edecek ve oğlum iyileşecek inşallah. En büyük isteği top oynayabilmek. İnşallah o günleri de görürüz’’dedi.
Cumhurbaşkanı’nın daveti karşısında çok heyecanlandıklarını kaydeden anne Dilek Özgen, ‘’Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun ziyaretinde oğlum Furkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini anlattı. Biz en azından telefonla bir görüşme beklerken, Erdoğan’ın bizi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet etmesi bizi çok sevindirdi. Bizim için çok büyük bir sürpriz oldu. O çok yüce gönüllü bir insan. Allah razı olsun. Oğlumun tedavi sürecinde oraya gitmemiz moral açısından çok iyi olacak’’dedi. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.