Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı

Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mardin, Şırnak ve Diyarbakır'da şehit olan askerlerin ailelerine taziye telgrafı gönderdi.

Edinilen bilgiye göre Erdoğan, Mardin, Şırnak ve Diyarbakır'da şehit olan askerler Ömer Faruk Darbaş, Sedat Yıldız, Konyalı Enes Kaya, Mustafa Alparslan, Yunus Çiçek, Süleyman Güneri, Mehmet Alda, Tolga Özdinç, Hüseyin Tosun, Burak Perçin ve Arda Şen'in ailelerine birer telgraf göndererek başsağlığı diledi.

Jandarma Astsubay Çavuş Darbaş, jandarma uzman çavuşlar Yıldız ve Kaya Mardin'de PKK'lı teröristlerin Kızıltepe-Derik karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit düşmüştü.

Jandarma Astsubay Çavuş Çiçek, jandarma uzman çavuşlar Alda, Güneri, Özdinç ve Tosun ile jandarma uzman onbaşı Perçin yapımı süren Şırnak-Van karayolunda güvenliği sağlarken PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olmuştu.

Uzman Çavuş Şen, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşmüştü.

Kızıltepe-Derik karayolundaki saldırıda ağır yaralanan Jandarma uzman çavuş Alpaslan da, Derik Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde şehit olmuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.