Erdoğan'dan Şehit Ailelerine Taziye Telgrafı

Erdoğan'dan Şehit Ailelerine Taziye Telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Viranşehir'deki saldırıda şehit olan mahalle bekçisi Kete ve 11 yaşındaki Günak ile İzmir'de şehit olan er Hüseyin Karaca'nın ailelerine başsağlığı telgrafı gönderdi

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde terör örgütü mensuplarınca bombalı aracın patlatılması sonucu şehit olan mahalle bekçisi İbrahim Kete ve 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak'ın ailesine başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Erdoğan, 17 Şubat'ta, Viranşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki Savcılar Sitesi'ne yönelik bombalı araçla yapılan terör saldırısında şehit olan bekçi Kete ile lojmandaki yavru kediyi doyurmak isterken evden çıktığı sırada şehit olan 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak'ın ailesine gönderdiği telgrafla taziyelerini iletti.

Erdoğan, 18 Şubat'ta İzmir'in Foça ilçesinde bir gemide çıkan yangında dumandan etkilenen ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan er Hüseyin Karaca'nın ailesine de bir telgraf göndererek başsağlığı dileğinde bulundu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.