Erdoğan'ın jesti Obama'nın çok hoşuna gitti!

Erdoğan'ın jesti Obama'nın çok hoşuna gitti!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Obama'nın Türkiye ziyaretinden memnun kalması için bizzat otel sahibine talimat verdiği ve bu talimatı duyduktan sonra Obama'nın "Mutlaka iletin çok memnun kaldım. Çok mutlu oldum" dediği öğrenildi.

ABD Başkanı Barack Obama'nın, G-20 Zirvesi için geldiği Antalya Belek'te kaldığı otelin sahibi Ali Özdoğan ile konuşan Vatan Yazarı Murat Çelik ilginç bir ayrıntıyı köşesine taşıdı. Çelik'in yazısındaki o bölüm şöyle:

Ali Özdoğan ile sohbetimizde öğrendim ki; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bizzat ilgilenmiş Obama'nın Türkiye'de geçireceği iki gün ile...

Özdoğan konunun bu kısmını da şöyle anlattı:

- Sayın Cumhurbaşkanımız, Obama'nın gelişinden bir gün önce, Antalya Havalimanı'nda Zeynel Bey (babası) ile bana, “Ülkemizden mutlu ayrılması için siz de üzerinize düşeni yapın” dedi.

- Başkan Obama ile ikinci gün, sabah sporunu birlikte yaptık. O bir buçuk saat içinde sohbet ederken, “Cumhurbaşkanımızın bana böyle bir talimatı oldu” diye bunu anlattım.

Güldü ve “Çok mutluyum, bugün gördüğümde söylerim kendisine de. Ama sen de söyle. Belek'i de, oteli de çok beğendim, mutlaka tekrar geleceğim. Hatta tekrar geldiğimde golf de oynayacağız” dedi. (Yeni Akit)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.