Erdoğan'ın Kaldığı Otele Saldıran Fetö'cüler Her Yerde Aranıyor

Erdoğan'ın Kaldığı Otele Saldıran Fetö'cüler Her Yerde Aranıyor
Muğla Valisi Çiçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı otele saldırıyı yapan FETÖ'cü darbecileri yakalamak için operasyonların sürdüğünü bildirdi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından Marmaris'te konakladığı otele yapılan saldırıya katıldığı belirtilen askerlerin yakalanması için operasyonun sürdüğünü söyledi.

Vali Çiçek, Marmaris'te gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanının kaldığı otele yapılan saldırının ardından kaçan kişilerin yakalanması için her yerde arama yaptıklarını söyledi.

Çiçek, iki şehit verdiklerini ve bunun da kendilerini üzdüğünü belirterek, şöyle konuştu:"Onlar hedeflerine ulaşmayı çok istemelerine rağmen direnen bu iman gücü, devletini milletini sevenlerin gücü sayesinde başaramayıp bundan kaçmak zorunda kaldılar. Her türlü imkanı kullanmaya çalıştılar. Bunlara destek olan bunlarla birlikte olanları da yargıya teslim ettik. Dün akşam tutuklandılar."

-"Bunları yaptıklarına pişman edeceğiz"


Hiçbir zaman kurumları suçlamadıklarını vurgulayan Çiçek, "Kurumların bir suçu yok. Kurumlarımız bizim için her zaman önemlidir. 'Askerler' deyip geçiyoruz. Biz söylediklerimizi askerler içerisindeki hain gruplar için söylüyoruz. Yoksa bizim askerlerimiz, birliklerimiz canla başla devletimizin yanında. Biz kurumlarımızı kötülemeyeceğiz" ifadesini kullandı.

Vali Çiçek, bölgede saldırının ardıdan kaçan askerlerin olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:"Marmaris'te onları yakalamak için etkin bir şekilde operasyon yapıyoruz. Güçlü bir ekibimiz var. Hava unsurlarımız, jandarmamız, Bornova'dan gelen jandarma komandolarımız, Bingöl'den özel harekat polislerimizle arazide operasyon yapıyoruz. Bunları yaptıklarına pişman edeceğiz."

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.